Що таке подушка для годування?

Подушка для годування ЮЛА МАМА допомагає комфортно і довго годувати грудьми дитину з моменту її народження і до закінчення грудного вигодовування. Ми пропонуємо Вам свою унікальну конструкцію подушки для годування, що має наступні особливості:

1. в перетині подушка для годування має особливу форму, завдяки якій, висока внутрішня частина щільно прилягає до тіла мами всією плоскістю, а дитина лежить на відносно рівної поверхні, не скачуючись з неї. Це забезпечує надійну підтримку дитині (навіть дуже маленькій!) на рівні грудей і комфортне використання подушки для годування мамою.

2. подушка для годування має особливу форму і вивірену довжину. Вона ергономічно обіймає тіло мами, при цьому не «заходить» за спину зайвими «хвостами». Завдяки цьому Ви можете спертися спиною на спинку стільця, крісла або дивана, а не «висіти» в повітрі. А ще така форма дозволяє під час годування комфортно (а не на краєчку) сидіти на меблях з невеликою глибиною посадки.

3. кріпиться подушка для годування на спині, плоскими ременями (стропою) із спеціальною застібкою «фастекс». Застібка є швидкознімною, має малу товщину і гарантує надійне з'єднання. Такий тип застібки широко застосовується в туристичному спорядженні, в конструкції рюкзаків і наметів, що само за себе говорить про її високу надійність. Плоский ремінь у поєднанні з тонкою застібкою не доставляє незручностей і не давить в спину.

4. наповнена подушка для годування матеріалом холлофайбер.

Холлофайбер - (назва від hollow-порожній + fiber-волокно) - є порожнисте мікро-волокно, яке має вигляд спіралі (пружини). Переплітаючись між собою, такі волокна утворюють сильну пружинисту структуру. Виготовляється за технологією Brits Textiles Ltd. (ЮАР), склад 100 % поліефір.

Ми вибрали його як наповнювач, тому що він:

 - гіпоалергенний

 - екологічно чистий         

 - не втрачає форму

 - не вбирає запахи

 - не боїться вологи

 - є «дихаючим» волокном

 - чудово переться, при цьому не втрачає свої властивості

 - в ньому не заводяться кліщі і інша живність (на відміну віднатуральних матеріалів)

 - не накопичує статичну електрику

 - не горючий

 - має не обмежений термін використання

5. подушка для годування складається із зовнішнього чохла і внутрішньої частини з наповнювачем. Зовнішній чохол для зняття має змійку, яка завдяки своїй конструкції і розташуванню унеможливлює нанесення травми дитині. Внутрішня частина з наповнювачем холлофайбер. Обидва чохли виконано з 100% бавовни.

6. наша подушка для годування має набагато скромніші розміри, ніж схожі пропозиції на ринку. І це без збитку для функціональності. Завдяки цьому Ви можете брати її з собою навіть «в дорогу».

7. стильний елемент – вшивна бирка ЮЛА МАМА дасть зрозуміти оточуючим, що мама, яка використовує подушку для годування, знає толк в добрих речах, піклується про здоров'я і комфорт свого дитини.

Наша розробка включає ряд унікальних конструктивних і технічних рішень (патент на реєстрації), вживання яких дозволяє з упевненістю стверджувати, що це краща пропозиція на ринку, яка вигідно відрізняє його від аналогів. Подушка для годування ЮЛА МАМА допомагає розвантажити спину і руки мами, дає можливість відпочити і насолодитися неповторним, незабутнім періодом в житті.

Незалежно від того виберете Ви нашу подушку для годування, інший виріб або справлятиметесь взагалі без нічого, головне що б малюк їв мамине молоко, тому що натуральне вигодовування – це запорука міцного здоров'я дитини!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Відгук
Рейтинг