Джинси для вагітних: як правильно вибрати модель?

Джинси - найзручніший і універсальний вид одягу, який вдалося придумати людству за всі роки його існування. І хто б з цим сперечався? З'явившись вперше на Заході вже на початку минулого століття як робочий одяг, джинси дуже скоро стали тим незамінним предметом гардероба, який можна надіти «і на бенкет, і в світ, і в добрі люди».

До нашої країни хвиля джинсоманії докотилася набагато пізніше, в 60-х роках. Але ця хвиля стала справжнім цунамі для радянських людей, які мали дуже мізерний вибір одягу в той час. Класичні брюки та спортивні трікошки, розтягнуті на колінах, - ось і весь нехитрий комплект нарядів радянського джентльмена-шістдесятника. Дістати пару справжніх імпортних джинсів де-небудь з-під поли і за величезні гроші вважалося неймовірною вдачею. В таких нарядах хизувалися тільки справжні щасливчики.

Так сталося, що в ці ж роки відбулося ще одна доленосна подія в світі моди, але це вже торкнулося прекрасної частини радянського суспільства. Наші жінки нарешті стали, не соромлячись, носити брюки. Запитайте у жінок того покоління, і вони із задоволенням вам розкажуть, як їм довелося за дуже короткий час брати на озброєння відразу дві новомодних тендненціі - жіночі брюки, як предмет гардероба в цілому, і джинси, як самий чудовий екземпляр класу «штани», зокрема. Шкода, що зараз таких кардинальних змін в світі моди не відбувається, а відомим кутюр'є здивувати нас стає все важче і важче. Але переможний хід джинсів по планеті триває досі, і його вже не зупинити.

Вагітність — не привід відмовлятися від улюблених джинсів


Коли жінка перебуває «в цікавому положенні», їй як ніколи необхідний звичний одяг, що не ускладнює рухів, максимально зручний і комфортний. Грамотно підберіть одну-єдину пару джинсів, і ви зможете їх носити протягом усіх 9-ти місяців і навіть після того, як ви повернетеся в свою первинну форму.

Головна особливість, яка відрізняє джинси для вагітних від звичайних джинсів, це спеціальний крій вище лінії бікіні. У цьому місці пришивається еластична кокетка, яка буде розтягуватися і рости одночасно з вашим животиком. Спеціальні стягуючі і підтримують вставки не дадуть утворитися зайвим розтяжок, підтягнуть шкіру до тих пір, поки вона не ввійде в тонус. Дуже важливо, вибираючи джинси для вагітних, врахувати всі правила, щоб не нашкодити здоров'ю малюка і одночасно подбати про свій комфорт.

  • Джинси не повинні здавлювати низ живота. Приміряючи, походіть і обов'язково присядьте на стілець або на крісло (воно більш низьке). Відчуйте, чи не врізається нижня жорстка кромка, і чи не створює вона неприємні відчуття внизу живота. Ви повинні відчувати себе вільно в будь-якому положенні, причому з поправкою «на виріст», який відбудеться в найближчі місяці.

  • Брючини не повинні занадто щільно обтягувати ноги. Пам'ятайте про те, що вашому посиленому кровообігу, властивому організму вагітних, ніщо не повинно перешкоджати. Ноги потрібно берегти особливо - вони несуть на собі тягар вашої постійно зростаючої ваги. Не виключена ймовірність і того, що в останньому триместрі вас чекають набряки через пізній токсикоз, і це теж потрібно враховувати при виборі джинсів.

До речі, виробники одягу для майбутніх мам ставлять на ярликах розміри з поправкою на трансформацію фігури, тому в магазині сміливо вибирайте свій звичний розмір і приміряйте його, а не шукайте моделі у відділах для товстушок.

Чотири основних види джинсів для майбутніх мам

  • Джинси для вагітних без еластичних вставок

У такій моделі задня частина проходить по лінії талії, а передня - опущена до лінії бікіні. Пояс забезпечений спеціальними утяжками або ж іншими варіантами регулювання по ширині. Ваш живіт буде поступово збільшуватися в обсягах і лягати на верхню частину пояса. Така конструкція може стати незручною після шести-семи місяців, але необов'язково. Якщо ви не відчуєте дискомфорту до самих пологів, і нижня кромка не заважатиме вашому маленькому, значить, можете сміливо їхати в них прямо в пологовий будинок.

Спробуйте одну з таких моделей - універсальні джинси для майбутньої мами від To Be

  • Джинси з еластичною вставкою, посадженою під живіт

Модель, дуже нагадує перший варіант - із завищеною задньою частиною і заниженою передньою. Але в таких джинсах ви будете відчувати себе більш вільно і менше переживати за здоров'я дитини. Вони абсолютно безпечні на будь-якому терміні вагітності, більш того - ви зможете носити їх навіть після пологів. Верхня частина виконана з якісного еластика, який не деформується і буде виглядати на вашій фігурі без животика, як звичайний широкий пояс.

Одна з таких моделей - джинси straight класичного крою з високою талією від бренду To Be

  • Джинси для вагітних з еластичним поясом, посадженим під живіт

У такій моделі передбачено широкий пояс з еластичного матеріалу, який відмінно справляється з функціями бандажа. Зазвичай це досить дорогі і якісні джинси, які будуть мати гарний вигляд навіть з короткими блузками або маєчками. Такий еластичний пояс нітрохи не зіпсує ваш зовнішній вигляд, і ви можете не приховувати його під одягом. Відмінний варіант до кінця вагітності і в період після родового відновлення - допоможе вам зберегти шкіру живота красивою і надати їй первісний вигляд в короткі терміни.

Чудовий приклад такої моделі - джинси Slim fit від бренду To Be

  • Джинси для вагітних високопосаджені і з еластичним поясом

У цій конструкції пояс натягується на живіт, повністю закриваючи його, як панчоху. Виконується така вставка з різних типів еластичної тканини і може мати кілька різних варіацій. Наприклад, у верхній частині пояса можуть перебувати додаткові стягуючі вставки, які будуть регулювати ваші об'єми. Такі джинси найкраще купувати, якщо ваш останній триместр припадає на зимову пору року. В мороз і холод вам буде дуже комфортно носити такі джинси з теплими довгими вовняними светрами або туніками. До їх мінусів можна віднести те, що подібний фасон розрахований на вже сформований живіт, тому, купуючи їх, ви повинні розуміти - термін експлуатації такої моделі дуже короткий - з 5-6-ти місяців і до появи малюка.

Одна з таких моделей - Mom Jeans з високою спинкою від бренду Yula mama

Тож оберайте такий варіант джинсів для вагітних, який буде комфортний саме для Вас! 

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Відгук
Рейтинг