Рекомендації по білизні для вагітних

Cучасна жінка просто зобов'язана виглядати привабливо у будь-який час, а особливо в “цікавому положенні”. Адже ще з давніх часів відомо, що вагітність прикрашає жінку, наділяючи її особливою привабливістю.  Спеціальна нижня білизна для вагітних повинна забезпечити малюка природними комфортними умовами, а майбутню маму — уберегти від багатьох проблем, пов'язаних із змінами в організмі жінки і підвищеними навантаженнями на різні органи. Правильно підібрані моделі білизни допомагають підтримувати прекрасну фізичну форму протягом всього періоду очікування  на дитину. Білизна у жодному випадку не повинна тиснути, натирати або створювати інший відчутний дискомфорт. 
 
Найважливіший момент при виборі білизни - матеріал, з якого виготовлена модель. Адже загострена чутливість шкіри, її реакція на зміну температур, типові явища для вагітності. Тканина повинна прекрасно пропускати повітря, поглинати вологу і бути гіпоалергенною. Ідеальна, звичайно ж, стара добра бавовна. Але прогрес не стоїть на місці! Відкриттям останніх років стала шовковиста мікрофібра, яка відповідає всім гігієнічним вимогам і володіє унікальною здатністю зберігати оптимальний температурний режим для шкіри, не переохолоджуючи і не перегріваючи її. Еластична білизна з мікрофібри прекрасно підтримує і облягає фігуру, як друга, більш пружна, шкіра. Крім того, моделі з мікрофібри в комбінації з бавовною “зростають” разом з округлостямі майбутньої матусі, не розтягуючись, не деформуючись і зберігаючи свої підтримуючі властивості.  І, звичайно ж, жіноча білизна для цього особливого періоду в житті будь-якої жінки має бути не лише практичною, але і красивою, і сексуальною! Адже вагітність — символ краси самого життя і досконалості природи. Актуальний дизайн, еластичні мереживні вставки, прозорість — сьогодні білизна для вагітних не лише функціональна необхідність, але і ще один спосіб виразити чуттєвість жінки. 
 
Спокуслива розкіш
 
Груди перші реагують на новий стан, вони починають набухати, збільшуватися задовго до помітного округлення черевця, а значить, — майбутня матуся стає володаркою розкішного спокусливого декольте! Такі пишні груди вимагають уважного і дбайливого відношення, їм потрібна додаткова підтримка.  Головний атрибут жіночої білизни, який повинен увійти до вжитку на самих перших термінах вагітності, — спеціальний бюстгальтер. Підбирати його необхідно з врахуванням зміни розміру грудей протягом вагітності, віддаючи перевагу моделям, які можна легко трансформувати і регулювати. Важливо, щоб чашки такого бюстгальтера не мали швів, які дратують ніжну шкіру. Вони мають бути розраховані на збільшення молочних залоз, і відповідно розтягуватися. При значному збільшенні розміру грудей, бюстгальтер не варто знімати і на ніч, щоб уникнути розтяжок шкіри і зміни форми бюста в післяпологовий період. З особливою увагою слід перевірити бретелі вибраної моделі — вони призначені знімати навантаження з плечей, запобігаючи сутулості, отже, мають бути м'які, широкі і “витривалі”. А ось кісточки і жорсткі вставки вагітним протипоказані — вони пережимають судини і можуть серйозно нашкодити здоров'ю! 
 
Пікантна пропозиція
 
Виробники пропонують різні моделі трусиків для вагітних. Одні одягаються під живіт, інші, якраз навпаки, захоплюють і трохи підтримують животик. Обов'язкова в трусиках для вагітних ластовиця з чистої бавовни. У теплий час актуальні тонкі міні-трусики і стрінги, а ось взимку незамінні більш закриті і утеплені моделі. При цьому високі трусики не повинні скачуватися з живота або перетискати, на талії і боках можуть бути еластичні вставки. І, звичайно ж, спокусливий декор — ніжне мереживо, прозора найтонша сіточка, пікантні деталі на стрінгах, елегантні кольори — сподобаються не лише майбутній мамусі, але і абсолютно зачарують майбутнього татка! 
 
Свідома необхідність…
 
Багатьом вагітним жінкам лікарі рекомендують носити бандажі або підтримуючі пояси. Бандажі найчастіше застосовуються в другій половині вагітності, їх полегшені аналоги — пояси — на раніших термінах. Вони допомагають зняти напругу в попереку і підтримати живіт, оберігаючи шкіру від розтяжок. Бандаж розвантажує спину і крижі, рівномірно розподіляючи навантаження на суглоби, що актуально при варікозному розширенні вен або багатоплідної вагітності.
 
Бандажі бувають у вигляді трусиків, природно, що вимагає частого прання, зате простих в обігу. Зручніший бандаж-пояс, який за допомогою застібки-липучки змінює розміри по мірі зростання живота. Бандаж потрібно вибирати уважно, у ньому має бути комфортно і мамі, і малюкові: ніякого здавлення. При рухливому малюку, великій надбавці ваги, сильній зміні осанки або загрозі викидня, бандажі рекомендовано носити постійно. А якщо витончені форми тіла зберігаються упродовж усього періоду очікування, підтримувальний пояс можна надівати тільки на час прогулянок або тривалих переїздів.
 
Активний відпочинок
 
Для здоров'я майбутньої мами і малюка необхідно, щоб мама всі дев'ять місяців вела активний спосіб життя. Особливо корисне плавання. Тому правильно підібраний купальник лише додасть задоволення таким заняттям. Вимоги, загалом, вже відомі: натуральна тканина і жодних кісточок в бюстгальтерах і тугих трусиків. Важливо, щоб купальник не обмежував свободу рухів і забезпечував комфортне положення грудей. Модель купальника може бути як суцільною, так і роздільною, головне, щоб він був зручним, красивим і стильним.
 
І наостанок…
 
Не ризикуйте купувати білизну на ринках. Придбаваючи білизну в аптеках і спеціалізованих магазинах, ви повністю застраховані від підробок. Якщо спеціальна маркіровка вказує, що це нижня білизна адресована саме майбутнім або годуючим мамам, то можете бути впевнені — воно пройшло тести на “шкірну” переносимість і відповідає всім стандартам. Серйозні виробники білизни для вагітних дотримуються головних умов - моделі розробляються спільно з лікарями, а продукція проходить солідний шлях досліджень в найбільших світових центрах акушерства і гінекології.
 
Джерело: http://maxybaby.net.ua

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Відгук
Рейтинг